Undgå at blive syg – Rens dine tæpper

Vidste du, at der findes mere end 200.000 bakterier pr. cm2 på et tæppe, der ikke bliver renset?
…og vidste du, at bakterier kan leve trygt og godt, på et tæppe i 58 dage?

Derfor skal du have renset dine tæpper hos Rene Tæpper.

 

FJERN DEN DÅRLIGE LUGT – MED TÆPPEVASK OG TÆPPERENS

Hvis du har et gammelt tæppe, der har været i et rum med tobaksrygning – så er det formentlig imprægneret med lugt og snavs fra tobaksrøgen. Har du et tæppe, der har været i et hjem med hun eller andre husdyr, så kan det også få en grim lugt af enten urin eller snavs fra naturen.

Hvis du får tæppet renset Rene Tæpper, så desinficerer dygtige og professionelle medarbejdere tæppet og de sørger for at tæppet bliver som nyt igen. Tæppe-desinficering er ikke et Gør-Det-Selv-arbejde. Der er stor risiko for, at komme til at ødelægge tæppet, og hvis du ovenikøbet har et ægte tæppe – så bør du kun lade professionelle rense det.

På dén måde er du så også sikker på, at tæppet vil være med til at forbedre kvaliteten af indeklimaet og dermed også være med til at forebygge allergier og luftvejsgener. Har du rene tæpper, så tiltrækker du ikke andre udefrakommende organismer, der netop elsker tæpper med andre bakterier.

 

RENE TÆPPER – RENSER DYBT I DINE TÆPPER

Når du selv renser dine tæpper, er det typisk kun en overfladebehandling du udfører. Det er svært at komme i dybden – uden professionelle redskaber. Det har en kæmpestor betydning for det endelige resultat, om metoden er hjemmegjort eller om det er en professionel der har renset tæppet med de rigtige værktøjer.

Når du får renset tæpper hos Rene Tæpper

  • Så vaskes dit tæppe med et minimum forbrug af væske.
  • Så renses dit tæppe i en særlig væske, der får skidt og snavs til at frigøre sig fra tæppets fibre.
  • Så fjernes urenhederne med en kraftig støvsuger.
  • Så centrifugeres tæppet i en særlig centrifuge, der tager hensyn til tæppets form.
  • Så tørres tæppet i special-designet tørrerum.

Maskinerne hos Rene Tæpper er special-designede. Selv tæpper, der i forvejen er imprægneret, tåler fint den skånsomme proces og behandlingsmetode.

kjaskov Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *